top of page
20180804_100904.jpg

PUBQUIZ

Haal het Canigou Team in huis!

AANMELDEN PUBQUIZ CANIGOU OUTDOOR

De CORONA DIP zit er bij iedereen aardig in. De meesten van ons vragen zich zaken af: Wanneer kan ik weer normaal naar kantoor, Wanneer kunnen de kinderen weer naar school, kunnen de winkels weer open en hoe lang gaat dit duren. Op de meeste vragen kan niemand antwoord geven..... wij vragen ons af: WANNEER KUNNEN WE WEER OP VAKANTIE? 

 

Voor de meeste mensen is een last-minute vakantie de beste en veiligste optie. Op deze manier kan je namelijk het beste rekening houden met de maatregelen. Verstandig en heel begrijpelijk. Daarom denken we graag met jullie mee:

Zo hebben we voor aankomend seizoen speciale voorwaarden gemaakt op het gebied van annuleren. Op deze manier kan je vrijblijvend je vakantie in een van onze ingerichte tenten boeken. Kan het niet doorgaan, niet getreurd, je krijgt netjes alle gemaakte kosten weer terug. Meer lezen over onze voorwaarden: kijk onder het kopje praktische info onder aan de pagina. 

Nu weten wij ook dat we met een paar voorwaarden de crisis niet gaan redden. We weten ook dat de voorwaarden niet iets is waar je nu wat aan hebt...

 

We weten wel dat iedereen toe is aan een beetje plezier. En laat plezier nou net iets zijn waar wij goed in zijn! Daarom organiseren wij... trommel... trommel... trommel... ZATERDAG 20 FEBRUARI OM 20:30 DE GROTE CANIGOU OUTDOOR WINTER PUBQUIZ!!!

Want als je toe bent aan een avondje gezellig QUIZENNNN verzamel dan het gezin op de bank in bed of aan de eettafel, hamster in de supermarkt voor genoeg hapjes en drankjes en zet draai de kachel omhoog en doe de voetje omhoog!  Want we gaan los! 

 

EEN GOEDE VOORBEREIDING IS HET HALVE WERK - Wat heb je nodig? 

Natuurlijk willen we dat iedereen goed kan deelnemen aan de WINTEROUTDOORPUBBANKTHUIS QUIZ. Daarom is het goed de volgende zaken voorafgaand aan de quiz te checken. Moeilijk? Nee.. het is net zo gemakkelijk als een fles water en je zonnenbrand inpakken voor de Via Ferrata. Ofwel, je kinderen kunnen het regelen. Je hebt nodig: 

 

- Laptop met het programma ZOOM (gratis te downloaden) en een werkende internetverbinding voor het weergeven van de vragen

- Mobiele telefoon met een werkende internetverbinding voor het beantwoorden van de vragen

- Alle lekkere dingen bij de hand 

- Een goed team thuis op de bank 

Top! Hoe werkt het dan verder:
 

- Je meld je aan via het aanmeldformulier hieronder. 

- Op de avond van de QUIZ ontvang je een E-mail en een whatsappbericht, met een link voor Zoom Meeting

- De link ontvang je ongeveer rond 20:15, check ook je spambox

- Wanneer je de link opent kom je in de ZOOM Meeting. Hier kan je instellen of je wilt deelnemen met of zonder camera. Stel dit in. 

- Wanneer je in de ZOOM Meeting komt, Mute dan alsjeblieft je eigen microfoon. (Anders wordt het chaos) 
- Rond 20:30 begint de QUIZZZ gepresenteerd door Sandra en Pepijn. 
- Om 20:30 ga je met je telefoon naar www.kahoot.it en hier vul je de gamepin in die je in de zoommeeting krijgt. 
- Je doet mee in de QUIZ! Sandra en Pepijn presenteren de vragen, die verschijnen om het scherm van je laptop. 
- Je kan antwoord geven via je telefoon, één telefoon per team is genoeg. 

- Sandra en Pepijn stellen soms vragen aan deelnemende teams, niet inslaap vallen dus. 

- Geef antwoord door je microfoon van mute af te zetten, antwoord te geven en daarna en weer op mute te drukken. 
 

- BE HAPPY, AND ENJOY! 

 

Bovenstaande lijkt wellicht moeilijk, is echter vrij simpel en natuurlijk coachen wij je ook mocht je er niet uit komen. 

Deelnemen? NATUURLIJK

Meld je hieronder aan. Wanneer je je hebt aangemeld wordt je doorgestuurd naar onze familie pagina. Tot zondag 20 februari. Groetjes Pepijn en Sandra

bottom of page