top of page
Programma
Verblijf
MAYKEPASMANFOTOGRAFIE-CANIGOUOUTDOOR-52.jpg

CANYON CAMP

Jouw onvergetelijke canyon vakantie op een bijzondere plek

Wil jij een onvergetelijke en avontuurlijke vakantie waarbij je actief bezig bent in de mooiste natuur? Canigou Outdoor biedt speciale canyon vakanties aan onder begeleiding van onze professionele gidsen. Waarbij je een week lang op een bijzondere plek aan het canyoningen bent. Aangepast op je eigen wensen; wil je de technieken leren? Geen probleem! Voor ons staat centraal dat het ook daadwerkelijk een vakantie is. En kan het programma dus nog altijd aangepast worden. Onze bestemmingen verschillen van Zuid-Frankrijk tot Madeira. Ervaar hoe het is om in deze speciale landen te canyoningen!

Aanbod activiteiten

van a tot z
 

Alles goed geregeld, zodat jij kunt genieten!

Verblijf

Wij zullen afhankelijk van de locatie een passende accommodatie zoeken voor de gehele week. Dit zal vaak gedeeld zijn. Denk hierbij aan een fijne camping of een goed uitgeruste AirBnB. We koken, chillen en canyoningen samen. We zullen dus binnen no-time een echt (canyon) team worden!

Doelgroep

Hou jij van de natuur en ben je actief? Dan is dit perfect voor jou! Deze vakanties zijn perfect om te socializen. Gezinnen en individuen zijn allemaal welkom, onze adviesleeftijd is ±16. Maar neem gerust contact op met twijfel, dan kunnen wij hier advies over geven. 

Opzet

Canyoning ervaring is niet nodig voor deze geweldige reis. We passen ons aan op elke deelnemer. Als je bijvoorbeeld interesse hebt in het leren van de (simpelere) technieken en knopen, dan leren onze gidsen jou dit met plezier! In de canyon, of met oefen touwen en borden op de camping. En zit je liever met een drankje op je camping stoel in de avond? Dan moedigen we dit ook alleen maar aan! Ieder krijgt zo de reis die ze voor ogen hebben. 

AANKOMENDE CANYON CAMPS

Kopie van 5d74be84-4546-436e-92be-9c83c77ffd15.JPG

Pyrénées-Atlantiques, Frankrijk

16 t/m 21 juli

WhatsApp Image 2022-05-13 at 1.41.15 PM.jpeg

Ticino, Zwitserland

Binnenkort beschikbaar

Kopie van CANIGOU-MAYKEPASMANFOTOGRAFIE-74.jpg

Mallorca, Spanje

Binnenkort beschikbaar

MAYKEPASMANFOTOGRAFIE-CANIGOUOUTDOOR-61.jpg
Team Canigou
bottom of page